Pengangkutan Udara saka China menyang Eropa

Transportasi Udara internasional SPEED nyedhiyakake layanan mandheg, nggabungake kaluwihan bandara shenzhen, Guangzhou lan Hong Kong, lan nggawe hubungan kerja sama sing erat karo luwih saka sepuluh maskapai terkenal, saengga bisa entuk tarif angkutan sing ideal ing premis sing njamin ruang pengiriman , kita ngangkut Pengangkutan Udara saka China menyang Eropa, afrika / Amerika

View as  
 
  • SPEED nggawe hubungan kerja sama sing erat karo luwih saka sepuluh maskapai sing terkenal, supaya bisa entuk tarif angkutan sing ideal kanthi prematur kanggo ngamanake ruang pengiriman. Sanalika, kita kerja sama karo mitra Hong Kong kanggo ngrampungake kaluwihan, lan ngluncurake paket layanan papan kanggo rute kanthi pasokan cekap kanggo nyuda biaya operasionalANA All Nippon Airways

  • SPEED wis diakoni / dipuji minangka agen impor & izin sing bisa dibunuh dening Kota Dubai. Airlines Kulon Lor

  • EVA AirwaysSPEED wis diakoni / dipuji minangka agen impor & izin izin sing bisa dirusak dening Kota Dubai. Saiki penanganan luwih saka 500.000 Kgs, Sasi lan sajrone musim puncak angka kasebut luwih saka 700.000 Kgs.

  • Cathay Pacific AirwaysSPEED, minangka agen Operator / Penanganan offline sing misuwur ing saindenging jagad, Duwe jaringan internasional eksklusif liwat kantor duweke AMI ing Afrika, India, China, Kanada lan mitra Partner sing bisa dipercaya ing saindenging jagad, SPEED nyedhiyakake jagad iki kanggo para pelanggan.

  • Kuat kitaSimple: Ora prelu kuwatir babagan deklarasi pabean, inspeksi komoditas lan prosedur deklarasi pabean liyane sing rumit. Barang kasebut bakal dikirim menyang gudang, lan kita bakal ngetutake kabeh proses

  • Kekuwatan kita1. Cepet: barang kasebut bisa ditransfer menyang gudang bandara ing dina sing padha utawa esuke sawise dikirim menyang gudang2. Murah: Nglampahi dhuwit liwat laut lan nikmati layanan liwat airChina Southern Airlines

 1 
Mitra {kata kunci} sing asale saka jaban rangkah sing dadi agen profesional sing misuwur lan kelas kapisan bisa nggawe kontak karo SPEED. Nduwe NVOCC NO: MOC-NV11880 sing disetujoni dening Menteri Komunikasi. Kita bisa nyedhiyakake layanan {kata kunci} sing aman, cepet, profesional lan marem. Sugeng rawuh ing priksaan.