Lusaka Zambia
  • Lusaka ZambiaLusaka Zambia

Lusaka Zambia

Perusahaan kita akeh pemilik kapal ing wilayah Guangdong sing nyedhiyakake layanan agen agen kelas kapisan kanggo LUSAKA ZAMBIA, lan netepi prinsip iman sing apik, mesthi nyedhiyakake kebutuhan para pelanggan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Lusaka Zambia


Perusahaan kita akeh pemilik kapal ing wilayah Guangdong sing nyedhiyakake layanan agen agen kelas kapisan kanggo LUSAKA ZAMBIA, lan netepi prinsip iman sing apik, mesthi nyedhiyakake kebutuhan para pelanggan.

Kaping pisanan, terus ningkatake konten layanan, kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas kanggo pelanggan domestik lan manca.

Perusahaan kita duwe tim profesional sing profesional, berkualitas, efisien kanthi konsep operasi canggih lan inovatif.
Sanalika kanggo sampeyan ngoptimalake kabeh tautan rantai pasokan, ngontrol biaya logistik, nambah efisiensi logistik.

Pemilik rekanan: MSK, SEALAND (MCC), CHINA LINES, EMC, ONE LINE, APL, WHL, CMA, MSC, KMTC, HPL, OOCL, ZIM, YML, HMM, lsp.
Lan karo sawetara pemilik kapal nggawe sistem kerjasama kredit.
Jaringan layanan kalebu ing sisih kidul, China Wétan lan Lor.
Hot Tags: Lusaka Zambia

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.