Babagan awake dhewe

Sejarah Kita

GUANGZHOU SPEED INT'L FREIGHT FORWARDING CO.,LTD. iki diadegaké ing 2011 karo ibukutha kedhaftar 5 yuta. Iki minangka perusahaan pengiriman barang tingkat pertama nasional sing disetujoni dening Kementerian Perdagangan lan khusus ing pengiriman lan transportasi udara internasional lan domestik. Melu ing panyiapan industri, perdagangan domestik, impor lan ekspor barang lan teknologi, pengiriman barang internasional, bisnis kapal non-kapal, transportasi kargo umum dalan, etc. Ing taun anyar, adhedhasar asil dandan terus saka tata jaringan internasional, Haiguang wis ngluwihi jaringan layanan global kanggo pelabuhan jaban rangkah utama lan setya ngembangaken Jepang, Korea Selatan, Timur Tengah, India lan Pakistan, Segara Abang, Asia Tenggara, Mediterania, Afrika, Australia, Amerika Utara lan Amerika Latin lan rute liyane. Nggolek mitra agensi kredibilitas kelas siji profesional ing jaban rangkah, kanggo nyedhiyakake pelanggan layanan logistik lengkap saka China menyang kabeh pelabuhan ing saindenging jagad, kalebu kontainer, konsolidasi akeh lan impor lan ekspor udara.


Kekuwatan Kita

Perusahaan kasebut duwe NVOCC NO: MOC-NV11880 sing disetujoni dening Kementerian Komunikasi. Perusahaan iki utamane melu bisnis pengiriman barang internasional, nyedhiyakake maritim, udara, darat, transportasi multimodal, transportasi pameran, pesenan, pergudangan, kemasan, deklarasi pabean, inspeksi komoditas lan layanan liyane. Layanan perusahaan kalebu Shenzhen, Guangzhou, Dongguan, Shantou, Zhongshan, Shunde, Foshan, Tianjin, Qingdao, Ningbo, Xiamen, Fuzhou, Lianyungang lan kutha-kutha utama liyane ing China. Jaringan agensi internasional kalebu India, Pakistan, Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Afrika lan Timur Tengah, nyedhiyakake Angola, Nigeria, Mozambik, Nigeria, Ghana, Zambia, Afrika Kidul, Rwanda, Kamboja, Suriah, lan Amerika Serikat. , Koleksi agen ijol-ijolan manca, mbalekaken tax, barang impor lan layanan liyane.


Layanan transportasi udara internasional:

Asia Tenggara: JL, TG, OX, OZ, ORIENTTHAI, CATHAYPACIFIC, FEDERAL
Ing Timur Tengah: KQ, SV, UPS, THAIAIRWAYS
Eropa: CZ, CA, CX, BR, UPS, NW, NH
Amerika Serikat: CZ, UPS, CA, BR, AA, FX, JI, NH
Australia: AIRNEWZEALAND, PHILIPPINES, QANTAS AIRWAYS, GARUDA
Afrika: EK, ET, EY, KQ, GA, SA
International Chamber of Shipping: Afrika, Timur Tengah, Asia Tenggara, Amerika Serikat
Ekspres Internasional: DHL, UPS, FEDEX, ARAMEX



KITA BANGGA Ndukung