Layanan

View as  
 
  • Pengenaan denda, lan ketidakmampuan saka kiriman kanggo ngresiki kebiasaan.ANGOLA CNCA (CONSELHO NACIONAL DE CARREGADORES DE ANGOLA).

  • Sertifikat Feri minangka singkatan saka Fiche Electronique de Renseignement minangka L'importation, minangka sertifikat izin impor barang sing diekspor menyang DRC lan DRC. Barang sing ditransfer menyang DRC liwat port Mombasa ing Kenya lan pelabuhan Dar es Saddam ing Afrika Wétan uga kudu dilamar kanggo sertifikat feri kanggo DRC, yen barang ora bisa diangkut kanthi lancar. Fereri, Dr Kongo Feri, matadi Feri, matadi FeriFERI (Fiche Electronique de Renseignement a I'importation)

  • Sertifikat asal minangka jinis sertifikat sing diwenehake dening eksportir miturut panjaluk importir lan diterbitake dening organisasi notaris utawa pamrentah utawa eksportir kanggo mbuktekake asal usul utawa papan pabrik barang kasebut. Senegal, Gambia, Mali, Burkina Faso, Guinea, Sierra Leone, Liberia, Cote d'Ivoire, Garner, Togo, Benin, Niger, Nigeria, Kamerun, Guinea Khatulistiwa, Gabon, Kongo (kain), Kongo (emas), Kongo, Kamerun, Melayu, Melayu, marshal, Selatan Afrika, lsp.)

  • CTN No. minangka akronim saka nomer cathetan pelacak kargo. Nomer pelacak barang, uga dikenal minangka dhaptar impor. BESc minangka singkatan saka bordereau eletronique de suivi des cargaisons ing basa Prancis, sing tegese dhaptar barang elektronik ing Cina. Singkatan inggris yaiku CTN utawa ECTNGHANA CTN (CATETAN TRACKING CARGO)

  • Kamerun ECTN, Douala ECTN, Miturut undang-undang negara Kamerun, kabeh barang sing dikirim menyang plabuhan Adura ing Kamerun kudu ndhaptar dhaptar pelacak barang elektronik ECTN (BESc).

  • Perusahaan kita akeh sing duwe kapal ing wilayah Guangdong panyedhiya layanan agen pesenan kelas siji kanggo SPEED® Air Freight To Lagos Nigeria, lan netepi prinsip iman sing apik, tansah nyedhiyakake kabutuhan pelanggan.