CNCA

CNCA: Conselho Nacional de carregadores de Angola, miturut peraturan panguwasa pelabuhan Angola, CNCA kudu ditangani dening pengirim ing pelabuhan keberangkatan, lan sawetara perusahaan pelayaran kudu menehi tandha nomer sertifikat CNCA sing cocog ing sisih ndhuwur tagihan tuku kanggo nerbitake tagihan akhir samodra asli saka muatan.
View as  
 
 1 
Mitra {kata kunci} sing asale saka jaban rangkah sing dadi agen profesional sing misuwur lan kelas kapisan bisa nggawe kontak karo SPEED. Nduwe NVOCC NO: MOC-NV11880 sing disetujoni dening Menteri Komunikasi. Kita bisa nyedhiyakake layanan {kata kunci} sing aman, cepet, profesional lan marem. Sugeng rawuh ing priksaan.