• Pengelompokan Ghana
  • Ngeculake Kiriman Akeh
  • Angola Groupage

Layanan Kita


Pengangkutan Kapal

Transportasi kapal pesisir kontainer Pesisir lan Sungai Yangtze

Pengangkutan Rel

Jalur sepur ing negara-negara jagad kasebut saling transportasi nganggo kereta api

Pengangkutan Jalan

Kanggo kabeh jinis kendaraan, layanan transportasi mesin konstruksi

Udhara Udara

Kanggo nyedhiyakake layanan kargo udara internasional sing profesional

  • Babagan Kita

GUANGZHOU SPEED INT'L FREIGHT FORWARDING CO., LTD. didegake ing taun 2011 kanthi modal terdaftar 5 yuta. Iki minangka perusahaan angkutan barang tingkat pertama nasional sing disetujoni dening Kementerian Perdagangan lan khusus ing Angola Groupage, Angola Door to Door Service, Break Bulk Shipments, layanan Groupage Ghana, pengiriman internasional lan domestik lan transportasi udara. Melu industri, perdagangan domestik, impor lan ekspor barang lan teknologi, pengiriman barang internasional, bisnis pengiriman non-kapal, transportasi kargo umum dalan, lsp.