Showcase

  • Wiwit diadegake, SPEED wis melu pengiriman saka China menyang Afrika Kulon luwih saka sepuluh taun lan duwe pengalaman sing sugih. Sawise pelanggan duwe pangerten sing jero babagan perusahaan kita, dheweke ngakoni banget kemampuan kita lan dipasrahake kanggo ngeterake barang akeh saka LOBITO, Angola, bali menyang negara liwat segara.

    2023-11-07

  • Ing pungkasan September, nalika Festival Mid-Autumn lan Dina Nasional wis nyedhak, volume barang ekspor mundhak, nyebabake kapasitas transportasi sing ana. Ing wektu iki, pelanggan reguler sing wis kerja sama karo Speed ​​nganti pirang-pirang taun nyedhaki kita lan dipercaya kanggo ngeterake pirang-pirang piring kanthi wadhah akeh menyang pelabuhan LUANDA ing Angola.

    2023-10-09

  • Amarga pengalaman sing sugih ing angkutan laut saka China menyang Afrika, pelanggan milih SPEED tanpa ragu-ragu kanggo tanggung jawab kiriman kanggo ekskavator 10 meter, ambane 3,5 meter, dhuwur 4,5 meter, 32 ton menyang Luanda. , Afrika.

    2023-09-12

  • Ing dunyo perdagangan global, solusi transportasi efisien lan biaya-efektif iku wigati. Nalika ngadhepi tantangan kanggo ngeterake gulungan baja sing dilapisi warna sing akeh saka Pelabuhan Tianjin menyang pelabuhan Republik Demokratik Kongo, klien kita njaluk pendekatan sing bakal ngirit dhuwit lan gaweyan. Ing jagad perdagangan global. , solusi transportasi efisien lan biaya-efektif iku wigati. Nalika ngadhepi tantangan kanggo ngeterake gulungan baja sing dilapisi warna saka Pelabuhan Tianjin menyang pelabuhan Republik Demokratik Kongo, klien kita njaluk pendekatan sing bakal ngirit dhuwit lan gaweyan. Kanthi dimensi dawane 6 meter, ambane 2,5 meter, lan dhuwure 2,9 meter, bobote total 2000 ton, ukuran lan bobot kargo sing gedhe mbutuhake strategi sing bakal ngoptimalake sumber daya tanpa nyuda kualitas.

    2023-08-29

  • Ing jagad logistik lan transportasi, nyukupi kabutuhan pelanggan lan ngluwihi pangarepan iku penting. Nalika perusahaan teknik asing mbutuhake kiriman ekskavator kanggo proyek-proyek penting kanthi garis wektu sing nuntut lan syarat pangiriman sing ora owah.

    2023-08-28

  • Mbalik ing taun 2014, salah sawijining pelanggan sing paling setia-- REAL MIRABILIS - COMÉRCIO GERAL(SU), yaiku grup konstruksi lan investasi mega saka China, wis miwiti kontrak layanan jejak pertama karo SPEED.

    2023-08-16