FERI

Miturut kabar Republik Demokratik Kongo (DRC), kabeh barang sing diangkut menyang plabuhan utawa port transit Republik Demokratik Kongo (DRC) kudu ndhaptar f.e.r.i. Gagal ndhaptar f.e.r.i. bakal dianggep nglanggar kabeh peraturan pangiriman menyang Republik Demokratik Kongo (DRC) lan bakal dihukum banget ing pelabuhan tujuan .FERI
View as  
 
Mitra {kata kunci} sing asale saka jaban rangkah sing dadi agen profesional sing misuwur lan kelas kapisan bisa nggawe kontak karo SPEED. Nduwe NVOCC NO: MOC-NV11880 sing disetujoni dening Menteri Komunikasi. Kita bisa nyedhiyakake layanan {kata kunci} sing aman, cepet, profesional lan marem. Sugeng rawuh ing priksaan.