Showcase

Solusi Kontainer Out of Gauge kanggo Angkutan Laut Peralatan Gedhe menyang Luanda

2023-09-12

SPEED tansah netepi tujuan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan lan nglayani pelanggan kanthi ramah.

Amarga pengalaman sugih kita ing barang segara sakaChina menyang Afrika, customer kita milih SPEED tanpa mangu-mangu tanggung jawab kanggo kiriman kanggo 10 meter-dawa, 3,5-meter-lebar, 4,5-meter-dhuwur, 32-ton excavator kanggo Luanda, Afrika.

Kita langsung miwiti riset solusi. Ngelingi ukuran gedhe lan bobot abot saka excavator, uga wektu urgency saka wadhah tradisional ora bisa sakabehe nyukupi kabutuhan transportasi. Dadi kita wis kadhaptar macem-macem solusi angkutan laut kayata wadhah akeh lanmetu saka wadhah gauge-wadhah pigura. Ing antarane akeh solusi, Klien pungkasane milih wadhah pigura.

Ana telung alasan kenapa kita milih wadhah pigura:

Wadah pigura yaiku ametu saka wadhah gaugekaro desain khusus, kang fitur paling gedhe kanggo break liwat watesan loading wadhah tradisional. Operasi loading lan unloading wadhah tradisional mung bisa ditindakake kanthi mbukak lawang wadhah, dene wadhah pigura bisa entuk operasi loading lan unloading multi-sudut, sing luwih cocok kanggo peralatan gedhe kayata excavator. Sawise loading lan unloading rampung, kunci lan aman pigura ing saubengé kanggo ngrampungake loading.

Dibandhingake karo jadwal pengiriman sing ora stabil saka wadhah akeh, jadwal pengiriman wadhah pigura luwih stabil, sing bisa nyukupi kabutuhan pelanggan kanggo wektu tekan.

Kajaba iku, sisih ngisor wadhah pigura digawe saka baja ultra-kandel, sing bisa nahan bobot barang sing abot banget, njamin keamanan barang segara. Mulane, wadhah pigura becik kanggo ngangkut barang abot kayata excavator, balok baja, utawa peralatan gedhe liyane.

Sawise nuduhake solusi lan njlentrehake alasan ing ndhuwur marang pelanggan, pelanggan menehi evaluasi sing dhuwur babagan solusi kita kanthi kepuasan gedhe lan langsung  ditata kanggo ngirim barang menyang pelabuhan. Banjur, kita wiwit nawakake macem-macem layanan ing saindhenging proses angkutan laut.

Kaping pisanan, kita nindakake pemeriksaan profesional saka excavator kanggo mesthekake yen ana ing kondisi sing apik. Ing proses loading, kita nguatake wadhah pigura lan nyedhiyakake layanan gudang lan angkat sing aman lan dipercaya kanggo mesthekake stabilitas lan safety excavator.

Tanggung jawab kanggo deklarasi pabean, kita kerja bareng karo departemen lan lembaga pabean kanggo mesthekake yen kabeh proses dadi lancar. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake  layanan pelacakan, supaya pelanggan bisa terus ngerti status kiriman.

Liwat profesionalChina menyang Afrikalayanan logistik SPEED, excavator banget lancar diangkut menyang Luanda, Afrika. Kita transparan ing komunikasi karo para pelanggan ing kabeh proses. Kita pas wektune nganyari status barang segara kanggo pelanggan lan aktif ngatasi masalah sing ditemoni. Kita ora mung mesthekake yen barang teka ing panggonan sing dituju kanthi aman lan tepat wektu, nanging uga nyuda biaya angkutan laut lan nambah efisiensi angkutan laut kanggo para pelanggan. Layanan SPEED sing komprehensif ngidini para pelanggan rumangsa dipercaya, yakin, lan nemu layanan logistik lan pengiriman laut China menyang Afrika sing berkualitas tinggi.