LCL

Perusahaan kita fokus ing kapal Afrika sajrone 17 taun, lan duwe hubungan apik karo akeh perusahaan pelayaran. MSK, NDS, CMA, COSCO., KAMI duwe gudang dhewe ing omah lan ing luar negeri. Panyimpenan online, jadwal pengiriman stabil,, rega preferensial, Kurang Beban Kontainer (LCL) minangka jumlah barang sing murah Kurang saka Wadah lengkap, diurutake miturut agen utawa operator miturut sifat barang lan tujuane
Wektu dijamin. kita nyedhiyakake LCL saka chine nganti luanda / tema / apapa / tin kaleng.

View as  
 
Mitra {kata kunci} sing asale saka jaban rangkah sing dadi agen profesional sing misuwur lan kelas kapisan bisa nggawe kontak karo SPEED. Nduwe NVOCC NO: MOC-NV11880 sing disetujoni dening Menteri Komunikasi. Kita bisa nyedhiyakake layanan {kata kunci} sing aman, cepet, profesional lan marem. Sugeng rawuh ing priksaan.