Pengangkutan Udara

Transportasi udara uga diarani Air Freight.
Umume, Air Freight minangka kargo sing luwih penting.
Yen transportasi dalan ora bisa memenuhi wates wektu kanggo kebutuhan pelanggan, pelanggan bakal milih Pengangkutan Udara. Pengangkutan Udara cepet lan aman. Efisiensi ultra-tinggi tepat waktu wis entuk pasar sing akeh lan nyuda wektu pangiriman.
View as  
 
  • Amarga kemampuan penanganan sing efisien lan profesional, SPEED, minangka Operator / Agen Penanganan offline sing misuwur ing donya, SPEED® New Delivery for Competitive Price Air New Zealand.

  • Angkutan Udara internasional SPEED nyedhiyakake layanan siji-mandeg, nggawe hubungan kerjasama sing cedhak karo luwih saka sepuluh maskapai sing kondhang, supaya bisa entuk tarif kargo sing cocog kanggo njamin papan pengiriman SPEED® Fly karo Philippine Airlines.

  • Duwe jaringan internasional eksklusif liwat kantor duweke SPEED ing Afrika, India, China, Kanada lan Mitra sing dipercaya ing saindenging jagad, SPEED nyedhiyakake jagad iki kanggo para pelanggan. Kalebu Garuda Indonesia Airways.

  • "Layanan logistik one stop" SPEED ora mung nambah tarif para pelanggan, nanging uga nyuda biaya logistik. Staf SPED mesthi ngurmati saben kapercayan saka sampeyan lan njaga sikap kerja sing ati-ati lan kaku supaya logistik dadi luwih gampang lan luwih cepet! QANTAS

  • Transportasi Udara internasional SPEED nyedhiyakake layanan mandeg, nggawe hubungan kerjasama sing erat karo luwih saka sepuluh maskapai terkenal, supaya bisa entuk tarif angkutan sing ideal ing premis sing njamin ruang angkasa.

  • Amarga kapabilitas penanganan sing efisien lan profesional, SPEED, minangka agen Operator / Penanganan offline sing misuwur ing saindenging jagad, Air New Zealand

Mitra {kata kunci} sing asale saka jaban rangkah sing dadi agen profesional sing misuwur lan kelas kapisan bisa nggawe kontak karo SPEED. Nduwe NVOCC NO: MOC-NV11880 sing disetujoni dening Menteri Komunikasi. Kita bisa nyedhiyakake layanan {kata kunci} sing aman, cepet, profesional lan marem. Sugeng rawuh ing priksaan.