Durban Afrika Kidul
  • Durban Afrika KidulDurban Afrika Kidul

Durban Afrika Kidul

Perusahaan kita akeh pamilik kapal ing wilayah Guangdong penyedia layanan agen pemesanan kelas siji kanggo DURBAN SOUTH AFRICA, lan mematuhi prinsip iman sing apik, mesthi nyedhiyakake kebutuhan para pelanggan. Utamane, terus ningkatake konten layanan, kanggo nyedhiyakake layanan sing berkualitas kanggo pelanggan domestik lan manca.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Durban Afrika Kidul


Perusahaan kita duwe tim profesional sing profesional, berkualitas, efisien kanthi konsep operasi canggih lan inovatif.
Sanalika kanggo sampeyan ngoptimalake kabeh tautan rantai pasokan, ngontrol biaya logistik, nambah efisiensi logistik.

Pelabuhan Durban dununge ing pesisir wétan Afrika Selatan lan ing sisih kidul-kulon Samodra India. Iki minangka plabuhan kontainer paling gedhe ing Afrika Kidul. Didegaké ing 1824, biyen dikenal minangka plabuhan Natal. Jeneng iki diganti jeneng ing taun 1835. Deban minangka kutha paling gedhe nomer telu ing Afrika Kidul.

Ana lapangan panyimpenan terbuka ing wilayah pelabuhan, sing bisa nyimpen 200000 ton barang, kapasitas penyimpanan gula 520000 ton lan area yard kontainer 1,02 yuta meter persegi. Jerone jangkar yaiku 18m. Ing taun 1994, jumlah kontainer tekan 724000 TEU, paningkatan 14% luwih saka taun 1993. Barang ekspor utama yaiku bijih mangan, baja, emas, batubara, bijih besi, gula, kacang, jagung, wol, kulit, jeruk lan wesi babi, lsp. barang impor utamane kalebu gandum, mesin, pupuk kimia, minyak mentah, peralatan transportasi, tekstil, kayu, kertas, teh lan produk kimia.


Perusahaan kita akeh pamilik kapal ing wilayah Guangdong sing nyedhiyakake layanan agen agen kelas kapisan kanggo DURBAN SELATAN AFRIKA, lan netepi prinsip iman sing apik, mesthi nyedhiyakake kebutuhan para pelanggan.

Pemilik rekanan: MSK, SEALAND (MCC), CHINA LINES, EMC, ONE LINE, APL, WHL, CMA, MSC, KMTC, HPL, OOCL, ZIM, YML, HMM, lsp.
Lan karo sawetara pemilik kapal nggawe sistem kerjasama kredit.
Jaringan layanan kalebu ing sisih kidul, China Wétan lan Lor.







Hot Tags: Durban Afrika Kidul

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.