Cape Town Afrika Kidul
  • Cape Town Afrika KidulCape Town Afrika Kidul

Cape Town Afrika Kidul

Perusahaan kita akeh pamilik kapal ing wilayah Guangdong sing nyedhiyakake layanan agen agen kelas kapisan kanggo CAPE TOWN AFRIKA SELATAN, lan manut karo prinsip iman sing apik, mesthi nyedhiyakake kebutuhan para pelanggan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Cape Town Afrika Kidul


Pelabuhan kasebut nduweni area loading lan bongkar udakara 50000 meter persegi, kapasitas lumbung 30000 ton, lan kapasitas panyimpenan adhem 27000 ton, kanthi minimal 60 â â. Jembar lapangan kontainer yaiku 970000 meter persegi, sing bisa nyimpen 4858teu. Alat muatan lan bongkar kalebu macem-macem crane pesisir, crane ngambang, kapal kapal, tugs lan fasilitas Ro / Ro. Antarane, kapasitas angkat maksimum crane pantai yaiku 40 ton, lan derek ngambang yaiku 200 ton. Uga ana pipa minyak kanthi diameter 203.2m kanggo dimuat lan dibongkar.


Perusahaan kita akeh pamilik kapal ing wilayah Guangdong sing nyedhiyakake layanan agen agen kelas kapisan kanggo CAPE TOWN AFRIKA SELATAN, lan manut karo prinsip iman sing apik, mesthi nyedhiyakake kebutuhan para pelanggan.

Pemilik rekanan: MSK, SEALAND (MCC), CHINA LINES, EMC, ONE LINE, APL, WHL, CMA, MSC, KMTC, HPL, OOCL, ZIM, YML, HMM, lsp.
Lan karo sawetara pemilik kapal nggawe sistem kerjasama kredit.
Jaringan layanan kalebu ing sisih kidul, China Wétan lan Lor.



Hot Tags: Cape Town Afrika Kidul

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.