Beira Mozambik
  • Beira MozambikBeira Mozambik

Beira Mozambik

Perusahaan kita akeh pamilik kapal ing wilayah Guangdong sing nyedhiyakake layanan agen agen kelas kapisan kanggo BEIRA MOZAMBIQUE, lan netepi prinsip iman sing apik, mesthi nyedhiyakake kebutuhan para pelanggan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Beira Mozambik


Perusahaan kita duwe tim profesional sing profesional, berkualitas, efisien kanthi konsep operasi canggih lan inovatif.
Sanalika kanggo sampeyan ngoptimalake kabeh tautan rantai pasokan, ngontrol biaya logistik, nambah efisiensi logistik.

Ana 10 papan utama ing area pelabuhan, kanthi garis pantai 1670m lan ambane banyu maksimal 9,6m. Alat muatan lan bongkar kalebu macem-macem crane listrik, crane dipindhah, crane kontainer, tali tarik lan fasilitas gulung / gulung. Kapasitas angkat maksimum crane listrik yaiku 30 ton, derek wadhah 40 ton, lan tenaga maksimum kapal tunda yaiku 2300KW. Kajaba iku, ana rong papan tanker minyak, draft maksimum sing diidini udakara 9,4m, lan pipa minyak kanthi diameter 250 ~ 550mm bisa langsung nyambung menyang peternakan tank minyak. Area pelabuhan duwe area gudang kargo 33000 meter persegi, pekarangan mbukak bisa nyimpen udakara 200000 ton bijih, lan dermaga duwe jalur sepur kanggo loading lan bongkar muat langsung.


Perusahaan kita akeh pamilik kapal ing wilayah Guangdong sing nyedhiyakake layanan agen agen kelas kapisan kanggo BEIRA MOZAMBIQUE, lan netepi prinsip iman sing apik, mesthi nyedhiyakake kebutuhan para pelanggan.

Pemilik rekanan: MSK, SEALAND (MCC), CHINA LINES, EMC, ONE LINE, APL, WHL, CMA, MSC, KMTC, HPL, OOCL, ZIM, YML, HMM, lsp.
Lan karo sawetara pemilik kapal nggawe sistem kerjasama kredit.
Jaringan layanan kalebu ing sisih kidul, China Wétan lan Lor.



Hot Tags: Beira Mozambik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept