Maputo Mozambik
  • Maputo MozambikMaputo Mozambik

Maputo Mozambik

Perusahaan kita akeh pamilik kapal ing wilayah Guangdong penyedia layanan agen pemesanan kelas kapisan kanggo MAPUTO MOZAMBIQUE, lan manut karo prinsip iman sing apik, mesthi nyedhiyakake kebutuhan pelanggan. Utamane, terus ningkatake konten layanan, kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas kanggo pelanggan domestik lan manca.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Maputo Mozambik


Perusahaan kita duwe tim profesional sing profesional, berkualitas, efisien kanthi konsep operasi canggih lan inovatif.
Sanalika kanggo sampeyan ngoptimalake kabeh tautan rantai pasokan, ngontrol biaya logistik, nambah efisiensi logistik.


Alat muatan lan bongkar kalebu macem-macem crane pantai, crane sing bisa dipindhah, crane kontainer, crane abot, kapal pengangkut, sabuk conveyor lan tali tarik. Kapasitas angkat maksimum crane pantai yaiku 60 ton, derek abot 80 ton, lan tenaga maksimum kapal tunda yaiku 2350kw. Pelabuhan kasebut duwe pekarangan kargo akeh kanthi kapasitas 430000 ton, kapasitas panyimpenan kontainer 1300teu lan kapasitas tank 200000 ton.


Perusahaan kita akeh pamilik kapal ing wilayah Guangdong penyedia layanan pemesanan kelas kapisan kanggo MAPUTO MOZAMBIQUE, lan netepi prinsip iman sing apik, mesthi nyedhiyakake kebutuhan para pelanggan.

Pemilik rekanan: MSK, SEALAND (MCC), CHINA LINES, EMC, ONE LINE, APL, WHL, CMA, MSC, KMTC, HPL, OOCL, ZIM, YML, HMM, lsp.
Lan karo sawetara pemilik kapal nggawe sistem kerjasama kredit.
Jaringan layanan kalebu ing sisih kidul, China Wétan lan Lor.






Hot Tags: Maputo Mozambik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.