Sertifikat

Sertifikat

Saka pelabuhan daratan Tiongkok menyang kontainer lan kabeh barang akeh barang sing longgar saka sawetara negara ing Afrika Kulon, konsinyor kasebut kudu ndhaptar nomer pelacak kargo elektronik (ECTN) menyang agen sing ditunjuk panguwasa daratan Tiongkok sadurunge dikirim, lan nuduhake manawa katrangan babagan jeneng ing tagihan muatan lan manifes bakal digunakake nalika ijin bea cukai digawe ing pelabuhan tujuan, yen ora, kiriman bakal nundha pangiriman lan didenda dening pihak berwenang.

View as  
 
  • Pengenaan denda, lan ketidakmampuan saka kiriman kanggo ngresiki kebiasaan.ANGOLA CNCA (CONSELHO NACIONAL DE CARREGADORES DE ANGOLA).

  • Sertifikat Feri minangka singkatan saka Fiche Electronique de Renseignement minangka L'importation, minangka sertifikat izin impor barang sing diekspor menyang DRC lan DRC. Barang sing ditransfer menyang DRC liwat port Mombasa ing Kenya lan pelabuhan Dar es Saddam ing Afrika Wétan uga kudu dilamar kanggo sertifikat feri kanggo DRC, yen barang ora bisa diangkut kanthi lancar. Fereri, Dr Kongo Feri, matadi Feri, matadi FeriFERI (Fiche Electronique de Renseignement a I'importation)

  • Sertifikat asal minangka jinis sertifikat sing diwenehake dening eksportir miturut panjaluk importir lan diterbitake dening organisasi notaris utawa pamrentah utawa eksportir kanggo mbuktekake asal usul utawa papan pabrik barang kasebut. Senegal, Gambia, Mali, Burkina Faso, Guinea, Sierra Leone, Liberia, Cote d'Ivoire, Garner, Togo, Benin, Niger, Nigeria, Kamerun, Guinea Khatulistiwa, Gabon, Kongo (kain), Kongo (emas), Kongo, Kamerun, Melayu, Melayu, marshal, Selatan Afrika, lsp.)

  • CTN No. minangka akronim saka nomer cathetan pelacak kargo. Nomer pelacak barang, uga dikenal minangka dhaptar impor. BESc minangka singkatan saka bordereau eletronique de suivi des cargaisons ing basa Prancis, sing tegese dhaptar barang elektronik ing Cina. Singkatan inggris yaiku CTN utawa ECTNGHANA CTN (CATETAN TRACKING CARGO)

  • Kamerun ECTN, Douala ECTN, Miturut undang-undang negara Kamerun, kabeh barang sing dikirim menyang plabuhan Adura ing Kamerun kudu ndhaptar dhaptar pelacak barang elektronik ECTN (BESc).

  • BSC minangka singkatan saka bordereau de suivi cargaisons. Madagascar BSC, tamatav BSC, Tamatave BSC, wuhemar BSC, Vohemar BSC,Toamasina BSC.

Mitra {kata kunci} sing asale saka jaban rangkah sing dadi agen profesional sing misuwur lan kelas kapisan bisa nggawe kontak karo SPEED. Nduwe NVOCC NO: MOC-NV11880 sing disetujoni dening Menteri Komunikasi. Kita bisa nyedhiyakake layanan {kata kunci} sing aman, cepet, profesional lan marem. Sugeng rawuh ing priksaan.