Layanan Pengangkutan Udara saka China menyang Afrika

Kita nyedhiyakake Layanan Pengangkutan Udara, kayata Layanan Pengangkutan Udara saka China menyang Afrika.

View as  
 
  • SPEED percaya ing layanan kualitas kanthi rega sing kompetitif. Keahlian ngatasi kiriman apa wae tanpa dipikirake bobote & ukuran & negara, kanthi efektif lan efisien, minangka keuntungan liyane

  • SPEED berkomitmen kanggo layanan logistik internasional, solusi logistik sing digawe khusus kanggo perusahaan pelanggan, nyedhiyakake macem-macem solusi logistik, perusahaan kasebut duwe sawetara maskapai penerbangan lan perusahaan pelayaran kanggo njaga hubungan kerja sama Garuda Indonesia.

  • SPEED khusus ing impor, ekspor lan transportasi transportasi barang saka Tiongkok menyang saindenging jagad kanthi pesawat udara kaya Kenya Airways

  • Kita kerja sama maskapai: BR, NX, LH, CZ, CA, MU, OZ, HU, CI, EK, EY, QR, FX, TK, CX, TG, lsp., Miturut kebutuhan pelanggan, bisa wawancara, telpon , fax, E-mail, e-commerce, lsp kabeh cara kanggo nyedhiyakake layanan nasihat, lan umpan balik instan kayata dokumen deklarasi bea cukai, maskapai penerbangan, maskapai penerbangan, penerbangan, jinis pesawat (lengkap), istilah pengiriman lan informasi babagan pelabuhan tujuan , lsp. Anggere sampeyan ngabari kabutuhan layanan udhara, kita bakal njamin layanan sing paling cocog yaiku kargo kristal Etihad.

  • SPEED nindakake kabeh layanan transportasi udara internasional kanggo pelanggan, khusus kanggo impor, ekspor lan transportasi transportasi barang saka Tiongkok menyang saindenging jagad kanthi udhara, nangani barang-barang ekspor saben lawang, nggawe dokumen, reresik bea cukai, pesenan ruang angkasa lan bisnis transit, uga bisnis liyane sing ana gandhengane karo transportasi udara. Pengawasan transportasi udara lan menehi umpan balik informasi pelacakan kargo. Kita kerja sama maskapai: BR, NX, LH, CZ, CA, MU, OZ, HU, CI, EK, EY, QR, FX, TK, CX, TG, lsp., Miturut kebutuhan pelanggan, bisa wawancara, telpon, faks, E-mail, e-commerce, lsp kabeh cara kanggo nyedhiyakake layanan nasihat, lan umpan balik instan kayata minangka dokumen deklarasi bea cukai, maskapai penerbangan, maskapai penerbangan, penerbangan, jinis pesawat (lengkap), istilah pengiriman lan informasi babagan pelabuhan tujuan, lan liya-liyane. Yen sampeyan menehi ngerti kebutuhan layanan udara sampeyan, kita bakal njamin layanan sing paling cocog

  • Amarga kapabilitas penanganan sing efisien lan profesional ing UAE lan Afrika Wétan, SPEED minangka agen Operator / Penanganan offline sing misuwur ing saindenging jagad, Emirates Airlines (EK Sky Cargo) kanggo pengiriman menyang sawetara Tujuan ing Afrika Wétan, sing durung dilayani dening Emirat langsungEmirates SkyCargo

 1 
Mitra {kata kunci} sing asale saka jaban rangkah sing dadi agen profesional sing misuwur lan kelas kapisan bisa nggawe kontak karo SPEED. Nduwe NVOCC NO: MOC-NV11880 sing disetujoni dening Menteri Komunikasi. Kita bisa nyedhiyakake layanan {kata kunci} sing aman, cepet, profesional lan marem. Sugeng rawuh ing priksaan.