Warta Industri

AEI tekan tonggak sejarah konversi kapal kargo kaping 600

2023-08-28

US Miami, Flordia-headqaurtered Conversion firm Aeronautical Engineers Inc (AEl) ngrayakake konversi pesawat sing kaping 600.

Pesawat sing digandhengake karo tonggak sejarah yaiku Boeing 737-800 diduweni dening GA Telesis (MSN 28235), laporan Air Cargo News London.

Konversi kargo 600th diowahi dening Commercial Jet Inc, sing dadi mitra modifikasi paling dawa AEI, ing fasilitas Miami.

AEI wis ngrancang, ngembangake, lan ngowahi pesawat kargo narrowbody wiwit taun 1958, nyedhiyakake produk kargo mulai saka DC6 lan CV440 nganti 727-200SF, 737-400SF, lan 737-800SF.

"Kita seneng tekan tonggak sejarah iki lan ora bisa ditindakake tanpa pengabdian kita

karyawan, responsif mitra vendor, lan kepercayaan sing dipikolehi saka pelanggan," ujare Roy Sandri, presiden AEI.

"Kanthi terus-terusan ngirim produk konversi kargo sing kuat lan dipercaya, AEl wis berkembang dadi perusahaan konversi independen sing paling diakoni lan dihormati ing industri."