Showcase

Njamin pengiriman pas wektune kanggo Proyek Teknik ing Luanda

2023-08-28

Ing jagad logistik lan transportasi, nyukupi kabutuhan pelanggan lan ngluwihi pangarepan iku penting. Nalika perusahaan teknik asing mbutuhake kiriman ekskavator kanggo proyek-proyek penting kanthi garis wektu sing nuntut lan syarat pangiriman sing ora owah. Dheweke nemokake kita liwat rekomendasi kanca lan menehi pangarep-arep marang layanan logistik profesional kanggo mesthekake yen barang kasebut bisa teka ing panggonan sing tepat.


Nanggepi kabutuhan pelanggan, kita ngatur cithak biru logistik sing komprehensif. Ngenali urgensi garis wektu proyek lan kabutuhan kanggo netepi jadwal pangiriman sing ketat, kita nyipta pendekatan khusus. Nggunakake strategi pembongkaran metodis, kita dibagi excavator dadi telung komponen: dasar, boom lan lengen, lan ember. Kanthi kabeh excavator bobote ing 35 ton, lan kapasitas ngangkat crane port nglayang watara 28 ton, disassembly penting. Tim kita menehi rekomendasi pembongkaran sing tliti marang klien, diproses kanthi operasi nalika entuk persetujuan lengkap.


Kanggo njamin tekane kanthi cepet lan tepat wektu, kita ngatur prau ing kapal sing cocog karo spesifikasi klien lan menehi saran profesional babagan pesenan. Sajrone kabeh proses transportasi, komunikasi kita karo klien tetep transparan. Kita nganyari status transportasi barang kanthi pas wektune, supaya pelanggan ngerti babagan kemajuan transportasi barang, lan kanthi aktif ngatasi masalah nalika ditemoni.


Saka Pelabuhan Tianjin menyang Pelabuhan Luanda ing Angola, mung 37 dina kedadeyan sadurunge kargo kasebut dikirim kanthi sukses menyang pelanggan. Pelanggan banget wareg karo layanan logistik lan matur nuwun banget kanggo kemampuan profesional lan kinerja sing luar biasa. Minangka panyedhiya layanan logistik, SPEED bakal terus ngupayakake nyedhiyakake layanan logistik sing bermutu kanggo njaga proyek teknik pelanggan.


SPEED setya nyedhiyakake layanan logistik kanthi konsisten lan bakal terus nggunakake keahlian kita kanggo ndhukung lan ningkatake proyek teknik pelanggan. Preduli saka skala proyek, kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo njamin transportasi kargo sing luwih efisien lan luwih aman, nggawe nilai sing luwih gedhe kanggo para pelanggan.